Weekendje weg

We gaan dit weekend een weekendje weg. Lekker naar vrienden in België die nu vakantie hebben. Wat de plannen zijn voor dit weekend weten we nog niet, maar we verrassen elkaar altijd over en weer met leuke uitstapjes en lekker eten. En het is ook een leuke onderbreking voor die saaie januari maand. Even lekker in een andere omgeving en sfeer. Volgende week ben ik weer terug, hopelijk met nieuwe ideeën en verhalen.

4 reacties:

CasaDiMama zei

Hoi Floortje Fleur, aangenaam kennismaken. Via de blog van Tanya (frugal-levensstijl) heb ik je ontdekt.
Wat schrijf je leuk, mooi en interessan.
Ik ga je volgen en ik heb een linkje van je blog op de mijne gezet.
Heel veel plezier op je heerlijke uitstapje naar dat mooie bourgondische land van onze zuiderburen. Dat zou ik ook wel willen...
En wat leuk dat jullie elkaar om beurten dan eens in de watten leggen.
Mooie vriendschap.
Warme groet uit de casa.
Tess.

CasaDiMama zei

Hoi Floor nog één dingetje. Het is heel erg moeilijk om op een stukje van je te reageren, omdat je achtergrond helemaal zwart is. Daarom kan je bij het verifieren van het woord, om je comment te plaatsen, niet zien hoe je bij het in te vullen stukje komt. Ik kan m.a.w. door al het zwart niet met mijn cursor op de juiste plaatsen en 'knopjes' drukken.
Het is me nu gelukt door op goed geluk en lang proberen in het donker nét op het juiste plaatsje te komen en dan te kunnen posten op je blog. Misschien mis je daarom wel reacties van anderen, want het is wel een volhoud-klusje in het donker. ;-)

Floriene zei

Wat jammer dat het zo gebeurt. Ik zal eens kijken of ik er iets aan kan proberen veranderen en toch deze lay-out kan blijven gebruiken. Ik vind hem zelf erg mooi namelijk.

En daarnaast erg bedankt voor je reactie, erg leuk.

Floriene zei

Hoi Tess,

Ik heb de woordverificatie uit gezet, ik hoop dat daarmee het probleem is opgelost.

Floor

Een reactie plaatsen